de familie - Reisverslag uit Brisbane, Australië van mike prins - WaarBenJij.nu de familie - Reisverslag uit Brisbane, Australië van mike prins - WaarBenJij.nu

de familie

Door: mike

Blijf op de hoogte en volg mike

01 Oktober 2009 | Australië, Brisbane

ja ja daar zitten we dan maar weer terug in brisbane.
het is wel grappig als je ergens een tijdje blijft we hebben nu zeg maar een groote groep met vriende.
van de week was er een piama party in de down under bar van de hostel en ja ik dacht als je wil winnen moet je wat geks doen natuurlijk dus wij bedenken hoe we het gaan doen hahahaha dus een gast ging echt als zoon ja bert en urnie piama zeg er echt bruut uit hahaha en ze hadden mij in een slaapzak gepropt hahhahahah snik heet in dat ding maar goed uit ijndelijk ging het niet om de best dres maar we moesten stoelen dans doen hahahha ja dat ging niet zo lekker in een slaapzak jammer maar helaas..

bbq met de familie 15 man op het dak van de hostel lekker gezellie de dag daar na was er vuurwerk erg mooi om te zien onwijs druk
maar echt mooi....., vuurwerk met muziek gemixt khad het nog nooit erder gezien en op het end allemaal rook en 5.4.3.2.1. der kwammen 2 straaljagers aan met een grood vuur der achter..

der was vande week un pirate party ook weer in de douwn under bar.... ook gingen wij verkleet als piraten 1 van ons had een skydive gewonen (arif) the djurmen basterd.. hahaa echt ons wijs gesellig .. het maakt niet uit waneer je hier uit gaat het is altijd druk en gesellig je hebt geen thank god it"s vrijday end zaterday het is elke dag weekend hahahah welkom in het leven van een backpacker dat heben al zo veel mensen tegen mij gezecht.. maar goed
ben wel bezig om een lift te zoeken maar het is niet zo makelijk als je denkt.. al de backpackers gaan om hoog maar ja daar wil ik niet heen mmmmm gewoon blijfen zoeken .... hahahha
der was van de week een zand storm aan de gang niet normaal ik had nog nooit zo iets gezien echt een mooi gezicht van sidney naar brisban of meschien nog wel verder als het goed is is er morgen ook weer een zandstom we zullen het meemaken..

parklife is ook aan de gang morgen un grood festifal in the boutenic gardens maar we gaan gewoon ff kijken wat er alemaal aan de had is daar natuurlijk
maar ff terug naar the familie.. iedereen kent iedereen in dit hostel alle securetie en alle gasten die der werken in dit hostel de schoon makers hahah iedereen kent ons het is zo mooi als je een keen een goeie nacht hebt gehad en je bent niet in je bed dan beginnen de schoonmakers al te lagen hahahha en het mooie is 2 van de schoonmakers zijn onze vrienden dus het is altijd zo van oow wat en met wie heb jij je nacht gedeeld
maar goed het is net als in un studenten huis het is mooilijk te beschrijfen hoe het hier der aan toe gaat maar ik er gooie herinderingen aan over gehouden en goeie vrienden....
je leert zo veel over ander kultuuren en ja gewoon alles, ander wist ik dat echt niet
one love one hard zo is iedereen naja bijna iedereen hahaha..

gelukkig het ik een lift gevonden pjeow.. maandag gaan we weg op naar het westen rustig aan met ze 3e tot nu toe maar goed WAZOLL..!!!
tot de volgende keer maar weer

• 02 Oktober 2009 - 16:08

Kees Prins:

leuk dat je me op de hoogte houd heb er een paar weken op de kant gestaan met die zeilboot waar danny op werkten ik vond het heel gezellig daar zou er zo weer naar toe willen groetjes kees !!!

• 05 Oktober 2009 - 17:15

Dirk:

He Mike,

Geweldig je verhalen, ben blij dat je zo'n leuke tijd daar hebt, we hebben afgelopen zaterdag nog ff lekker paling bij je ouders gegeten, was ook weer gezellie,!
    groet dirk

• 06 Oktober 2009 - 17:58

Marga:

Hè Mike,ik had je wel hoger ingeschat met je slaapzakkie hoor,haha.Veel plezier!!